Üdvözölünk a Tanári tanulófelet és segédeszközök oldalán, az EduacCES -en

a projektról

Segédeszköz összesítő

Az EduacCES egy digitális tanulási segédeszközöket tartalmazó összesítő mely a tanárok, tanácsadók, logopedek, és a gyerek oktatásában dolgozó szakemberek szamara lett kifejlesztve. Az eszközök a speciális oktatasi igényekkel rendelkező tanulókkal való munkát kívánják könnyebbé tenni a román magán vagy állami kötelező oktatásban. 

Minden gyereknek szükséges hogy erezze értékelve van, nyílt és rugalmas tanulási technikákra, úgy hogy legyenek elismerve tehetségei, tanulási lehetőségei és alkalmazhatósága.

Célunk

Közbenjárunk avval a szándékkal hogy segítsük a speciális oktatasi igennyiekkel rendelkező diákok tömegoktatásban való maradását. Ezt a tanárok és szakemberek olyan eszközök és folyamatok félszeresével érjük el, melyek hatékonyak a tanítás - kiértékelés - tanulás folyamatában, és melyek személyre szabhatóak a gyermek igényei után.

Mit tartalmaz az EduacCES?

Segédeszköz feltöltesse

Ha te is hasznos segédanyagokat hoztál létre speciális oktatasi igényekkel rendelkező diákjaid számára és settengni szeretnél más tanároknak is itt feltöltheted saját segédanyagaidat a felületre.

Dokumentum féltöltése

Beszelj egy szakemberrel

Ha nem találod a szükséges tananyagokat a helyzethez amit az osztályteremben tapasztalsz lepj kapcsolatban egy szakosodott terapeutával és kérd tanácsát hogy hogyan lehet megoldani a helyzetet.

Tudj meg többet

Elérhető segédeszközök

Itt találhatod az elérhető online eszközöket melyek személyre és helyzetre szabhatok és melyek vonalban vannak a román oktatasi programmal.

Fedezd fel az erőforrásokat
A projektet finanszírozta
Végrehajtó
Partnerségével
Tervezte
Inkubálta a